Lagring och magasinering

Vi erbjuder fullservice inom magasinering av bohag eller magasinering för företag, till exempel lager för säljare.

Storlekarna som vi erbjuder är från 6 kubikmeter upp till 32 kubikmeter. Vi hjälper er gärna att bedöma vilken storlek ni är i behov av.

I våra säkra och moderna lokaler står era saker skyddade från brand, fukt, översvämningar och inbrott. Vi har generösa öppettider alla dagar mellan 06.00 och 22.00.

Lasta och lossa säkert

Hos oss får ni bekväm, säker och tidsbesparande lastning och lossning. Vi har en professionell lastsluss, rullvagnar och andra hjälpmedel så att ni kan lasta av ert fordon och placera det som ska förvaras på specialbyggda rullvagnar som smidigt kan dras hela vägen in till ert förråd. Lokalerna har breda transportgångar och stor hiss med hög kapacitet.

Boka ditt förråd här
GreenBuilding safe box
Aktivt miljöarbete hos safe box

Bemannat 08 – 17

Kontoret är bemannat, vilket för dig som kund innebär en möjlighet att få hjälp med godsmottagning, transporter och försändelser. Kanske behöver du hjälp med transporter, att ta emot gods och få svar på frågor.

Det är på kontoret du hämtar din nyckel när du har bokat ditt förråd.

Kontoret är bemannat varje helgfri vardag mellan 08.00 och 17.00 med lunch mellan 12.00 och 13.00.

Vanliga frågor om magasinering

Nej. För våra kunders trygghet tillåter vi inte motorfordon i förråden pga. den brandrisk detta innebär.

Vi hyr ut förråden i 4 veckors perioder, minimum är således 4 v.

Har du möjlighet så kom gärna förbi oss och titta på de olika storlekana av förråd som vi har. Om inte, ring oss på 08-590 87 870 så kan vi hjälpa dig bedöma hur stort förråd just du behöver!

Hyresbeloppet avser betalning första månaden. Minsta möjliga hyresperiod är en månad. Om du säger upp ditt förråd innan den 21:a så har du kvar ditt förråd till den sista i samma månad. Om du säger upp ditt förråd efter den 21:a så har du kvar förrådet till den sista i nästkommande månad. Om du anger datum för utflytt i samband med att du bokar ditt förråd så har du ingen uppsägningstid. Läs våra bokningsvillkor här.