Så funkar lagring hos Safe Box

Lagring av dokument

Att lagra sina dokument hos Safe Box sparar inte bara värdefull plats utan skapar även bättre kvalitetssäkring samt en högre dokumentsäkerhet.

Tack vare vårt unika Safe Box Archive-system får ni enkelt ordning på era dokument samtidigt som de lagras i en miljöklassad byggnad som uppfyller alla krav utan dispenser satta av Riksarkivet enligt RA-FS-2013:4.

Att lagra ett företags bokföring på rätt sätt är reglerat i bokföringslagen. Vidare finns internationella kvalitétsstandarder som ISO 11799 rörande förvaringskrav för arkivmaterial.

Safe Box Archive

Vårt unika webbaserade system Safe Box Archive låter er ha full kontroll över dokument samtidigt som de lagras på ett säkert sätt. Ni kan enkelt beställa hämtning och lämning av hela boxar, enskilda pärmar eller dokument via datorn. Vi kan även scanna in och låta er ladda ned dokument på ett säkert och krypterat sätt. Allt sköts av Safe Box Archive och det enda ni behöver är en dator, läsplatta eller mobiltelefon.

Vanliga frågor om arkivering

Kan ni hämta mitt bokföringsmaterial hos min redovisningsbyrå?

Ja, vi hämtar tisdagar och torsdagar. Expresshämtning enligt särskild överenskommelse.

Kan ni ombesörja packning och registrering vid arkivering?

Ja! Vi besiktigar ert arkiv på plats, och föreslår smidigaste sättet att lösa packning och transporter.

Kan ni arkivera datorer och externa hårddiskar?

Tyvärr, inte i dagsläget. Vi tillhandahåller dock magasinering i säkra, tempererade utrymmen där du kan lagra datorer mm. på egen hand.

Ingår utbildning i Safe Box Archive?

Ja, vi utbildar er personal hur Safe Box Archive fungerar. Efter utbildningen kan ni själva hantera ert lagrade material direkt via datorn.

Hur många användare kan vi ha?

Ni kan ha obegränsat antal användare med tillgång till er information. Det ingår som standard tre användarlicenser.

Lagring av bohag och magasinering

Förutom att lagra dokument erbjuder vi fullservice inom magasinering av bohag eller magasinering för företag av t ex lager för säljare.

Vi erbjuder förvaring från 6 kubikmeter upp till 32 kubikmeter. Vi hjälper er gärna att bedöma vilken storlek ni är i behov av.

I våra säkra och moderna lokaler står era saker skyddade från brand, fukt, översvämningar och inbrott. Vi har generösa öppettider och god tillgänglighet genom att låta er ha tillgång alla dagar mellan 06.00 och 22.00.

Lasta och lossa säkert

Hos oss får ni bekväm, säker och tidsbesparande lastning och lossning. Vi har en professionell lastsluss, rullvagnar och andra hjälpmedel så att ni kan lasta av ert fordon och placera det som ska förvaras på specialbyggda rullvagnar som smidigt kan dras hela vägen in till ert förråd. Lokalerna har breda transportgångar och stor hiss med hög kapacitet.

Våra priser tål att jämföras! På köpet får du dessutom bättre servicegrad och mer praktisk hantering.

Klicka här för att göra en intresseanmälan för magasingering

Bemannat 08 - 17

Kontoret och lagret är bemannat vilket för dig som kund innebär en möjlighet få hjälp av olika slag. Kanske behöver ni hjälp med transporter, att ta emot gods, få svar på frågor, förändra något i ert kontrakt eller få kontaktuppgifter till någon av våra många samarbetspartners.

Kontoret är bemannat varje helgfri vardag mellan 08.00 och 17.00 med lunch mellan 12.00 och 13.00.

Vanliga frågor om magasinering

Får jag tillbaka depositionen för mitt förråd när jag säger upp det?

Depositionen återfås då hyran fram till kontraktets upphörande är betald.

Får jag förvara motorfordon i mitt förråd?

Nej. För våra kunders trygghet tillåter vi inte motorfordon i förråden pga. den brandrisk detta innebär.

Vad är kortaste perioden man kan hyra ett förråd?

Vi hyr ut förråden i 4 veckors perioder,minimum är således 4v.

Hur stort utrymme behöver jag till mitt bohag?

Har du möjlighet så kom gärna förbi oss och titta på de olika storlekana av förråd som vi har. Om inte, ring oss på 08-590 87 870 så kan vi hjälpa dig bedöma hur stort förråd just du behöver!

Uppsägningstiden, hur lång är den?

4 veckor. 3 månader vid årsabonnemang.


Fyll i formuläret nedan för att få en offert